Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍREK

Hallottál már a Theta Healingról? Ha nem, akkor feltétlen nézd meg ezt a videót és még többet is találsz a youtube-n!

Ismerkedj vele és megtalálod az interneten a közeledben lévő tanfolyam lehetőséget ha érdekel.

Liposzómális C vitaminról

Egy 2008-ban közzétett, de figyelmen kívül hagyott tanulmányban a liposzomális orális dózisú C-vitaminról brit kutatók kimutatták, hogy egy bizonyos vérkoncentrációban ez a vitamin nemkívánatos mellékhatások nélkül rákölő hatással rendelkezik.

Korábban a National Institutes of Health kutatói azt állították, hogy a C-vitamin maximális koncentrációban orális bevitelt követően nem elegendő ahhoz, hogy rák-ölő hatást érjen el.

Most brit kutatók igazolni tudták azt, hogy képesek elérni olyan vérkoncentrációt ami maximális és az adott tartományban szelektíven toxikus a tumorsejtekre, azonban az egészséges sejtekre nem mérgező!

A rák különböző formáiról szóló tanulmányok kimutatták, hogy a vér C-vitamin tartalmának maximális mennyisége mellett igenis 30%- 50%-os rákos sejt-ölő hatása van.

Összehasonlításképpen, az FDA által jóváhagyott rákellenes gyógyszerek akkor minősülnek gyógyszernek, ha a tumorokat 50 %-al már összezsugorítják.

Stephen Hickey és Hilary J. Roberts kutatók az “Ascorbate: The Science of Vitamin C” “Az aszkorbát: a C-vitamin tudománya” című írásuk a “Journal of Nutritional & Environmental Medicine”-ben megjelenve kifejti, hogy még ennél is magasabb koncentrációjú C-vitaminszintet lehet elérni… háromszor annyit, mint amit a maximumnak gondoltak, ismételt orális dózisokkal.

 Linus Pauling, a kétszeres Nobel-díjas tudós alkalmazott először intravénás C-vitamint rákos betegek életének meghosszabbítására.

 Próbáljon valaki csak egyszeres Nobel-díjas tudós lenni! Ha másnak nem, hát neki mindenképpen hinnünk kell!

 Mindez viszont 1978-ban volt!  Ma 2015-öt írunk. A szomorú a dologban az, hogy a C-vitamin gyógyerejét azóta a szőnyeg alá söpörték, eltitkolták.

Ezért minden orvos “csak” vitaminként gondol rá. Csupán a közelmúltban vetődött arra fény, hogy az intravénás és a liposzomális C-vitamint rákterápiák kiegészítőjeként használják.

Hickey és Roberts kutatók szerint a liposzomális C-vitamin a bélben és a májban is felszívódik, mielőtt kibocsátódik a véráramba és ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy a liposzomális C-vitamin az orális terápiában is hatékony legyen.

Egy másik fontos tényező az, hogy ajánlott korlátozni a szénhidrátok fogyasztását (finomított cukor), amely a vitamin orális felszívódását gátolja. Egyébként sem célszerű túl sok cukrot fogyasztani, mert a rákos daganatok növekedését bizonyítottan táplálják a szénhidrátok.

 Más szóval: a rák imádja a cukrot! Dr. John Ely, Washington egyetem emeritusz professzora kimutatta, hogy a cukor kimeríti a fehérvérsejtek C-vitamin tartalmát és mozgásukat lassúvá teszi.

A fehérvérsejtek azok a sejtek, amelyek megtámadják a tumorsejteket és elpusztítják azokat.

Ebben a tanulmányban a kutatók 1 gramm (1000 milligramm) kis zacskókban forgalmazott lecitinben kapszulázott C-vitamin port (foszfatidil-kolin és aszkorbinsav) használtak, amelyet a Livon Laboratories állitott elő Hendersonban, Nevada államban. A brit laboratórium (Biolab, London) több ezer C-vitamin vizsgálatot végzett az elmúlt 10 év alatt.

 A vizsgálatok megerősítik, hogy a 20 grammos és 36 grammos orális C-vitamin adag, amelyet Hickey és Roberts kutatók mértek, jóval magasabb vér koncentrációt eredményezett, mint amit valaha korábban megállapítottak. A gyakran ismételt adagolással pedig kikerülhető az egyszeri masszív dózis nemkívánatos mellékhatása: a hasmenés.

 A C-vitamin rák-ölő mechanizmusa egy tranziens előállításával valósul meg.

 A kötőszövetekben hidrogén-peroxid keletkezik (nem a vérben), amely ezután elpusztítja a tumorsejteket és ezt követően ártalmatlan vízzé alakul, biztosítva a terápia nem mérgező kimenetelét.

Mindezek után számomra szinte teljesen nyilvánvaló, hogy az orvosi közösség vonakodása a C-vitamin terápiával kapcsolatban csak arra fogja ösztönözni a legtöbb rákos beteget, hogy a C-vitamin terápiát otthon gyakorolja.

Források: http://informahealthcare.com
 

Ma már lehetőség nyílt  számunkra  is liposzómális C vitamint készíteni otthonunkban is a család számára! Ehhez csupán Lecitin, C-vitamin por, desztillált víz, botmixer és ultraszónikus tisztítógép  szükségeltetik.

Amennyiben érdekelnek a részletek, hívj a : 70 / 327-1313 telefonszámon, vagy küldj egy emailt az egeszsegstar@gmail.com   email címre.

Igaz, hogy angol nyelvű ismertető, de aki nem tud angolul úgy is kikövetkeztetheti az animációból, hogy mi a különbség a liposzómális C vitamin és a vízben oldódó C vitamin felszívódása, hasznosítása között.

Hogyan készítünk házilag liposzómás C vitamint?

 

elvalaszto-jel.jpg

 

Balance, vagyis egyensúly. Ez a címe annak a videónak, amiben egy magyar testvérpár, Ledő Sebestyén és Barnabás mutat be látványos fizikai kísérleteket, és ami – nem túlzás - három hét alatt meghódította az egész internetet. A fiúk kedvelői közé utóbb még egy olyan nagyhal is csatlakozott, mint az amerikai MinutePhysics Youtube-csatorna, aminek egyébként több mint kétmillió rajongója van.

És, hogy miért a zajos siker? Nos, a recept elsőre nem is tűnik olyan bonyolultnak: látványos kísérletek, jól megkomponált formai megoldások, és jó érzékkel választott zene. Íme:

 

A kisfilm mögött egyébként a Vajk-szigeti Általános Iskola, és a fiúk édesapja, Ledő Attila áll, aki történetesen fizikatanár. Ő állította össze a kísérletsort olyan darabokból, melyek fellelhetőek az interneten, emellett kiválasztotta a zenét és ügyelt olyan apróságokra is, mint például a fiúk pólójának színe, ami a videóban a mágnes két pólusának színével egyezik meg.

A kisfilmet eredetileg újévi köszöntőnek szánták, de valamivel később, január 27-én került fel az internetre. Most annak az ékes bizonyítéka, hogy egy kis kreativitással és találékonysággal bárki alkothat olyan videókat, melyre az egész világ felfigyelhet.

látványos kísérleteit három hét alatt már több mint százezren látták.

elvalaszto-jel.jpg

 

A rák 3 perc alatt gyógyítható

Magyarország Új bemutató filmje .

 

Hogy működik a tudatalattink? Sikerül e meggyőzni a szkepticizmusáról is " híres " Vágó Istvánt?

Vágó István és Dany Blue

 Álomból Valóság - Damanhur

 

Szerinted mi tehetnénk valamit ?

 A virtuális valóság Dunakesziről indulhat egy világállalkozás?

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Szentmiklósi Attiláné Ági

4400 Nyíregyháza

0636703271313

egeszsegstar@gmail.com