Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Candida gombára és súlycsökkentésre

2013.01.28

 Reg-Enor (Epe és máj tisztítása)

 regenor.jpg

Rövid leírás

- Fő szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból

- Emésztő- és immunrendszer megerősítése

- Az epe és máj működését, tisztulását támogathatja látványosan

- Méregtelenítés

 

Bővebben

-    Fő szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból

-    Emésztő- és immunrendszer megerősítése

-    Az epe és máj működését, tisztulását támogathatja látványosan

-    Méregtelenítés

-    Testsúly-csökkentés

-    Megfelelő étrenddel gátolja a szervezet savasodását

-    Cukorbetegeknél akár az inzulinszint csökkentése is elérhető

„Tisztítsd meg májadat, s megtisztítod a lelkedet!”

 

A Reg-Enor az epe és máj erősítése, a méregtelenítés révén az egész szervezetre kiterjedő jótékony hatása miatt kedvelt termék, melyet az optimális fogyasztónak (testsúly-csökkentőnek) is neveznek.

 

Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen, és a táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely gombásodáshoz, Candidiázishoz vezethet. Ezért kell megakadályozni a gombák elszaporodását elősegítő feltételek kialakulását. Javasolt az olyan ételek fogyasztása, amelyek nem erjednek, tehát nem szaporodik bennük a gomba. Cukor hatására (cukortartalmú gyümölcsök, cukros ételek) a gombák toxinokat termelnek, amelyek megbénítják a bélfal idegrendszerét, leállítva a perisztaltikát, szaporodnak, és az ételt bomlasztva gázokat képeznek, ami puffadáshoz vezet. A szervezet savas anyagoktól való megtisztulását segíteni kell, a sejt közötti állományokból ki kell üríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, hiszen ezek biztosítják a kedvező körülményeket a gombák és baktériumok szaporodásához. Ebben különösen jó hatást érhetünk el a Reg-Enor fogyasztásával.

Látványos javulást lehet elérni olyan régóta fennálló krónikus betegségek esetén, amelyek látszólag távol állnak az emésztéstől, felszívódástól. Az egyik legcsodálatosabb készítmény egészségünk helyreállítása és megőrzése terén. Csupán egy kis fegyelem és kitartás szükséges hozzá. A Reg-Enor szedésével párhuzamosan megfelelő étrendet is kell követni, amely segíthet abban, hogy a szervezet megtisztuljon és meggátolja a szervezet savasodását. A kúra ideje alatt – ami minimum 3, de inkább 6 hónap! – semmilyen formában ne fogyasszunk tejet, tejterméket, cukrot, alkoholt, gyümölcsleveket, szénsavas italokat. A változás már pár hét után megkezdődhet, de szélsőséges esetben akár 8 hónapig is tarthat a kúra.

 

Hatásai:

-    Anyagcsere-betegség, emésztési zavar, cukorbetegség kezelése

-    Ízületek tisztítása, meszesedés oldása

-    Testsúly maradandó optimalizálása (tartós fogyasztása)

-    Gomba (Candida) kezelése

-    Szükséges inzulinbevitel csökkentése

 

Ajánlott adagolás: napi 3 x 1 kupak.

Cukorbetegek folyamatos vércukorszint ellenőrzés mellett fogyaszthatják!

 Terméktapasztalat:

biocomag.ch/cikkek/termektapasztalatok/cukorproblemak-nelkul-reg-enorral

Amennyiben érdekel a termék és szeretnéd megvásárolni, két lehetőséged van:

1. Regisztrálsz a webshop.biocomag.ch/ rendszerbe de ennek regisztrálási feltételei vannak. Viszont törzsvásárlói áron kapod a termékeket 20 % - al olcsóbban.

 

Az "regisztráció új tagoknak" címszóra kattintva a "szponzor"hoz beütöd a  019998 regisztrációs számot és tovább mégy a reisztrációban. Akkor érdemes regisztrálnod, ha több terméket szeretnél a webshopban vásárolni folyamatosan - ha már megnézted a választékot és tetszenek a termékek. Ugyanis a regisztrációval egyidőben meg kell rendelned 100 pont értékü terméket, ami Kb. 25-28.000 Ft. attól függően, hogy mit választol. 

Bármilyen segitségre van szükséged, kérlek hívj a +36-70327-1313 számon,

vagy írj emailt az egeszsegstar@gmail.com ra.

Vásárlási feltételek

Általános Szerződési Feltételek
A webáruház üzemeltetője, tulajdonosa
A webshop.biocomag.ch online áruházat a BIOCOM-INTERNATIONAL (EUROPE) AG.üzemelteti. (továbbiakban „Szolgáltató” vagy „BIOCOM”)
A Szolgáltató cégneve: BIOCOM-INTERNATIONAL (EUROPE) AG.
A Szolgáltató székhelye: Svájc, 8212 Neuhausen, Zentralstrasse 56.
A Szolgáltató email címe: info@biocomag.ch
A Szolgáltató honlapja: www.biocomag.ch

A webshop igénybevétele
A webshopban kizárólag a BIOCOM forgalmazói hálózatába regisztrált tagok vásárolhatnak. Regisztrálni a webshop.biocomag.chweboldalon található online regisztrációs rendszeren keresztül lehetséges! A sikeres regisztrációhoz a kért adatok megadása mellett, 100 PÉ termék megvásárlása szükséges a webáruházban! Az online regisztráció elküldésével, az új tag elfogadja a BIOCOM-INTERNATIONAL (EUROPE) AG. vásárlási feltételeit.

Ezt követően az új tag bekerül a cég számítógépes rendszerébe, vásárolhat/rendelhet termékeket az interneten keresztül.

Regisztráció fenntartása
A BIOCOM-nál éves regisztráció-fenntartási, ill. - megújítási díj nincs. A regisztrált tagok minden (pontértéket jelentő) vásárlása után a regisztráció újabb egy évvel automatikusan meghosszabbodik.

Regisztráció megszűnése
Amennyiben egy hálózati tag nevére egy év alatt egyetlen pontértéket jelentő vásárlás sem történik, úgy a regisztráció megszűnik. Ezután a tagi kedvezményekkel történő vásárlás lehetősége, valamint a hálózati kedvezmények is megszűnnek.

Rendelések leadása
A megrendelések leadása a webshop.biocomag.ch internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a szállítással kapcsolatos “elérhetőség” adatok módosítására. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást az adott ország kormányrendeleti tartalmazzák. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre

2. belépsz az egeszsegstar.com

webáruházba és onnan megrendeled a terméket eladási áron. Akár 1 Db. ot is.

A biocom webáruház többi termékei közül is.

 

 

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Szentmiklósi Attiláné Ági

4400 Nyíregyháza

0636703271313

egeszsegstar@gmail.com