Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kisfilmek,riportok,előadások az Egészségvédelemről

 

 

 

A Hamburgerről őszintén

A tej nem egészséges! Interjú  "Got the Facts on Milk?" dokumentumfilm

 

A fluor-ról és még sok minden másról;

 

 Villás Béla - A betegségek okai

 

 

 

Dr. Horváth István: Érelmeszesedés elleni védőoltás

 

 

 

Akik a táplálék kiegészítőkből befolyt pénzösszegeket nem csak az egészség megóvására használják:

 

 

 

 

 NO COMMENT !

                                

 

 NO Comment

 

Vitaminszabadság

 

Végkép bebizonyosodott, hogy a sót káliummal mérgezik ! Papp Lajos szívsebész professzor is megerősítette ezt a tényt. Másik rossz hír, hogy most már állítólag a parajdi sót sem lehet normális állapotában kapni, mivel azt is elszállítják finomítani, így már az is szintén káliummal mérgezett. A patikákban pedig betiltották a só forgalmazását. Vajon ezek az intézkedések véletlenek csupán? Vagy talán tudatos nemzetbetegítés miatt hozzák őket?

Úgy lehet megállapítani, hogy a só káliumot tartalmaz-e, ha bele keverünk pár kilót a fürdővizünkbe, és abban fél órát eltöltve a bőrünk pirossá, vörössé válik. Sima NaCl esetében a bőrön nem figyelhető meg ilyen elváltozás.

 

 

Ki ölte meg az elektromos autót?

 

Az alábi cikket a http://mkh.valosag.net honlapról a Magyar Királyi Hírlevél ből használtam fel:

 

"Több korábbi cikkben is beszámoltunk már a Proteus gyógyszeripari cég által kifejlesztett új technológiáról, aminek lényege, hogy a gyógyszereket emészthető, a betegről információkat rögzítő és továbbító chippel látják el. Az alábbi cikkből kiderül, hogy az új gyógyszerek hamarosan az amerikai polcokra kerülhetnek, tehát csak idő kérdése, hogy mikor bukkannak fel Európában és így hazánkban is. – Idők jelei Helyesbítés: A Proteus terméke már 2010-ben megkapta a forgalmazási engélyt az Európai Unióban és, amint az a korábbi cikkből kiderül, a chippel ellátott tabletták és kiegészítők elvileg heteken belül kaphatóak lesznek a brit Lloyds gyógyszertárakban. További érdekességként érdemes megemlíteni, hogy a termék egyik támogatója nem más, mint a Bill és Melinda Gates Alapítvány. Forrás: kurzweilai.net (a) A szenzor közelről (b) A szenzor egy tablettán elhelyezve (c) A szenzor egy kapszulában (Credit: Proteus Digital Health) A Proteus Digital Health Inc. múlt hét hétfőn bejelentette, hogy az amerikai élelmiszer és gyógyszerügyi hatóság, az FDA, megadta a cég által kifejlesztett chip-technológia, ehető orvosi érzékelő eszközként történő forgalomba hozásához szükséges engedélyt. Az ehető érzékelő (hivatalos nevén Ehető Esemény Jelző, angolul Ingestion Event Marker vagy IEM) a Proteus saját integrált, személyre szabott, digitális egészségügyi jelzőrendszerének része, ami elvileg a betegek egészségügyi szokásait és egészségügyi ellátóival, gondozóival fenntartott kapcsolatát hivatott javítani. „Az engedély megszerzése igazi mérföldkövet jelent a digitális orvoslásban,” mondja Dr. Eric Topol, a Scripps Kutatóintézet génkutató professzora, és „A gyógyszerek kreatív elpusztítása: Hogyan teremt a digitális forradalom jobb egészségügyet” című könyv szerzője. „A tabletták direkt digitalizálása és a vezeték nélküli infrastruktúra kombinációja a gyógyszerészet új szabványává válhat és forradalmasíthatja a krónikus betegségek kezelését.” A Proteus érzékelő bármilyen tablettába, gyógyszerbe vagy egyéb ehető gyógyszeripari termékbe integrálható.

A szenzor a gyomorba érve, a gyomorsavakkal érintkezve lép működésbe és elkezd kommunikálni, jeleket küldeni a külvilágnak, ami alapján azonosítani lehet, hogy beteg pontosan mit és mikor vett be. A jelek, tehát az információ a beteg szövetein áthatolva jut el a bőrön viselt vevőhöz, ami rögzíti a gyógyszer, vagyis az érzékelő bevételének időpontját, azonkívül megméri a beteg pulzusát, azonosítja testhelyzetét és megállapítja mivel van éppen elfoglalva.

A vevő a rögzített adatokat egy mobiltelefon alkalmazásnak továbbítja. A beteg engedélyével a beérkező információ az orvos, ápoló, családtagok, illetve bárki számára elérhetővé válnak, akik így segíthetik őt az orvos utasításainak betartásában."

 Íme az eredeti film amivel a lakosságot igyekszenek meggyőzni az ilyenfajta gyógyszer hasznosságáról;

 

 

 

Cikkek

Tudtad, hogy tudatosan mérgeznek bennünket?

2011.02.24

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Szentmiklósi Attiláné Ági

4400 Nyíregyháza

0636703271313

egeszsegstar@gmail.com