Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közérzetjavító,fájdalomcsillapító eszközök 1.oldal

2009.03.13

            

 Technológia

Mi az, ami valójában megkülönbözteti ezeket a wellness termékeket a többitől?

Talán azok a Nikken által bevezetet technológiák, melyeket most felsorolunk:

EQL mágneses technológia,Biaxiális mágneses forgás technológia,CardioStrides fitness technológia,Triphase technológia

Ionos komforttechnológia,PiMag víz technológia,Nikken alvástechnológia

Hosszú hullámú infravörös technológia

A termékek leírásánál részletezem, hogy mit is jelentenek ezek a fogalmak .

Biaxiális mágneses forgás technológia

A mágneses biaxiális forgás azon az elven alapszik, hogy egyszerre két tengely körül forgó mágnesek folyamatosan, másodpercenként 25-ször változtatják forgásszögüket, ezáltal egy olyan mágneses mező jön létre, amely nem statikus, hanem dinamikus.

Erőteljes mágnes egy tenyérnyi készülékben

Biaxial PowerMag

Kép·                Gyengéd vibráló és masszírozó hatás

·                Ellazít és energiával tölt fel

·                Praktikus, kis méret

A masszírozás egészségre gyakorolt jótékony hatásait manapság már mindenki ismeri. Többek között serkenti a vérkeringést, és segít a szervezetnek a tápanyagok hatékony felhasználásában és a salakanyagok kiürítésében.  

Ez az 1800-gauss erősségű Biaxial PowerMag egy pihentető és energizáló masszázs élményében fogja Önt részesíteni.  

Részesüljön e készülék adta gyengéd vibrálás és jótékony masszírozó hatás élményében, mely egy olyan egyedülálló szabadalmazott technológiát használ fel, amelyben a termelt mágneses mező három dimenzióban aktív. Könnyen elérhető, teljesítmény és sebesség-szabályozóval van ellátva, az elektronikai és mechanikai összetevői a hatékonyságra összpontosítanak.  

A Biaxial PowerMag működtethető 4db AA elemmel (nem tartozik a termékhez) vagy egy AC adapterrel (hozzátartozik a termékhez)

  Biaxial Body Energiser™ Kép

 A Biaxial Body Energiser™ célja a felhasználó jó közérzetét biztosítani a lábujjtól a fejtetőig. Üljön le és helyezze a lábát erre a speciális tervezésű lábtámaszra és a hat forgó gömb egy erőteljes 1.800 gauss mágneses mezőt generál, egyedi masszázstevékenységet fejtve ki.

A mágneses biaxiális forgásnál a pólusok folyamatosan minden irányban változnak, egy nem statikus, hanem dinamikus mágneses mezőt hozva létre. Ez a mágneses mező három dimenzióban változik.

A tartós doboz kényelmes szállítófogantyúval van ellátva.

 

A tenyerében rejlő relaxáció Magboy®Kép

 ·                Hordozható stresszoldó eszköz

·               A speciálisan tervezett csomóknak serkentő és lazító masszírozó hatása van

·                Mágneses technológia

Az egyedülálló Magboy® továbbviszi a "stresszgolyók" koncepcióját, létrehozva a hordozható stresszoldó eszközt - mágneses technológiával.
A praktikus hordozható tokban kapható mágnesgolyókon speciálisan tervezett csomók találhatók, melyek masszírozó hatása serkentően és lazítóan hat az egész testre. Munkahelyén, televízió-nézés, esetleg séta közben görgesse finoman a Magboy® -t a tenyerében, vagy azon testrészein, ahol fájdalmat vagy feszültséget érez.

 

Egy páratlan élmény

MagCreator®

 Kép

·                A Nikken görgő masszázs alapítója, tartozéka ·                Mágneses Technológiával gazdagítva ·                Egy ellazító hátmasszázs. A MagCreator® a Nikken görgő masszázs elengedhetetlen tartozéka, mely a tökéletes ellazulás egyedi élményét nyújtja, amihez foghatót eddig még nem tapasztalt!
A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült MagCreator® speciálisan kialakított alkatrészei, valamint a mágneses technológia fokozzák a lágy görgő mozdulatok által kiváltott ellazító masszázsélményt, kényelmes fogónyelei pedig könnyű használatot tesznek lehetővé.

Kényeztesse magát és másokat egy ellazító mágneses hátmasszázzsal, mely a görgő gyengéd mozgása révén szelíden áramlik szét a nyaktól egészen a gerinc aljáig. A görgő kialakításának köszönhetően mozgása kiegyensúlyozottan könnyed, így az általa nyújtott masszázs frissítő, ellazító élményt nyújt.

Mozgás közben is wellness

Kenko Super MiniKép

 

·                100 százalékos mágneses lefedettség ·                Hosszú hullámú infravörös technológia ·    Kényelmes, hordozható méret.Érezze a mágneses technológia és a őszabályozás előnyeit ott, ahol a legnagyobb szüksége van rá!

A Kenko Super Minivel a Nikken egy újabb technikai vívmányt vezetett be a mágneses technológia területén – ez az EQL (Equilateral magnetic field, egyenletes mágneses mező), amely precíziós tervezése révén 100 százalékos mágneses lefedettséget tesz lehetővé. A Nikken ezt a hatékony koncepciót még tovább fejlesztette a hosszú hullámú infravörös technológia hozzáadásával, egy valóban figyelemre méltó terméket hozva létre.

A Kenko Super Mini kényelmesen illeszkedik bármely testrészre, egy nyugtató és ellazító mágneses mezőt hozva létre. Kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magával vihesse és részesülhessen az energizáló mágnesességből.

A sokoldalú használat és a gyakorlatilag korlátlan élettartam érdekében a Kenko Super Mini hosszú hullámú infravörös lemeze cserélhető, a cserelemezek 5 db-os csomagban kaphatók.

Kényeztesse lábait nap, mint nap

EQL mágneses technológia

A Nikken mágneses termékei a tér minden irányában ható, 100%-ban lefedett mágneses mezőt hoznak létre maguk körül. A 100%-os lefedettségű EQL mágneses termékek használatakor testünkben. a véletlenszerű irányokban és szögekben elhelyezkedő nyirok rendszer, szövetek és erek mindegyike keresztezi az EQL mágneses mezőt, azaz hasznosítja annak jótékony hatását. Így szervezetünk belső gyógyító hatása nagymértékben erősödik. További fontos sajátossága mágneseknek, hogy az ún. Schumann frekvencián, 7.8 Hz-en rezegnek. Ilyen rezgéseket bocsát ki a Föld, illetve az egészséges és nyugodt emberi szervezet is. A mágnesek ezen rezgésekkel igyekeznek a testet egészséges állapotba billenteni.

 

KenkoInsoles® Barna színű, lukacsos talpbetét.Kép

    ·                Energizáló mozgó masszírozó egység

·                Egyenletes mágneses lefedettség

·                Megfordítható és méretre vágható betét

Szeretné, ha minden egyes lépés, amit megtesz, egy csodálatos masszázsélményt nyújtana? Ez az innovatív termék az Ön lábbelijét egy energizáló mobil masszírozó géppé változtatja.

A KenkoInsoles® az optimális megtámasztás érdekében két rétegből áll - egy masszírozó csomócskákkal ellátott, kopásálló külső rétegből és egy speciálisan kiképzett megerősítő rétegből, mely magában foglalja a Nikken exkluzív EQL mágneses technológiáját. Ez a ma forgalomban levő egyetlen olyan talpbetét, amely egész felületén egyenletes mágneses mezőt hoz létre.

A KenkoInsoles® talpbetétek másik oldala sima felületű, így igény szerint megfordítva is használhatók. Három különböző méretben kaphatók, melyek ollóval az Ön pontos cipőméretére vághatók.

Wellness az aktív lábakért

KenkoStrides®Kép

·                EQL Mágneses Technológia ·                Nagy sűrűségű habszivaccsal az ütések maximális elnyelése érdekében ·                Szellőző, háromrétegű kidolgozás. Az aktív lábak kényelméhez fontos a megfelelő párnázottság, szellőzés, és hőmérséklet-szabályozás. Lábai optimális védelméhez használjon KenkoStrides® talpbetéteket!

A KenkoInsoles®-hoz hasonlóan a KenkoStrides® is EQL mágneses technológián alapul, továbbá egy puha és rugalmas nagy sűrűségű habszivaccsal van ellátva az ütések maximális elnyelése érdekében. Szellőző, háromrétegű, masszírozó rücskökkel ellátott kialakításuk a talpbetéteket páratlanul kényelmessé teszi, így a legintenzívebb tevékenységekhez is kiválóan alkalmasak.

További újítás a hosszú hullámú infravörös technológia - a hosszú hullámú infravörös sugarak természetes, lélegző meleget kölcsönöznek az Ön lábbelijének. A KenkoStrides® talpbetétek három méretben kaphatók, melyek mindegyike ollóval az Ön cipőméretére vágható.

Foglaljon helyet…és lazuljon el

KenkoSeat® PlusKép

·                Rubberthane anyag a légáteresztő és szellőző tulajdonságok eléréséért ·                Hosszú hullámú infravörös technológia ·                100 százalék tiszta gyapjú borítás.

Az ügyvezetőktől a sofőrökig, a diákoktól a számítógép-kezelőkig, napjainkban több időt töltünk ülve, mint valaha bármikor. Mi a Nikkennél tudjuk azt, hogy ülés közben testünknek még inkább szüksége van a frissítő energiára. A KenkoSeat® Plus megalkotásakor ezt a filozófiát vettük alapul.

A KenkoSeat® Plus magja ugyanabból a Rubberthane anyagból készült, amelynek a Kenkopad® kivételes légáteresztő és szellőző tulajdonságait köszönheti. Emellett megtalálható benne a Nikken hosszú hullámú infravörös technológia, valamint a még nagyobb kényelem érdekében a mérnökök kerámia-visszaverő anyagot is beépítettek az ülés anyagába.

A serkentő, ugyanakkor ellazító hatásról stratégiailag elhelyezett mágnesek gondoskodnak. Az ülés anyagát 100% tiszta gyapjú borítja, melynek köszönhetően a KenkoSeat® Plus minden évszakban ideális otthoni, irodai, vagy gépkocsiban való használatra egyaránt.

Mágnesesség az egész testnek

Kenko FlexKép

·                Tökéletesen rásimul a bőrre ·                EQL Mágneses Technológia ·                Hosszú hullámú infravörös technológia

Ellazulás és feszültségoldás modern technológiákkal - ott, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá!

A Kenko Relax tapaszok kényelmesen illeszkednek bármely testrészre, ezért kiválóan alkalmasak arra, hogy a mágnesek hatását a nehezen elérhető helyeken is érezhesse. Egyenletes (EQL) Mágneses és Hosszú hullámú infravörös technológia.

A Kenko Flex egy nagyobb formájú termék, mely leginkább a háton való viseletre van tervezve.

Mágnesesség az egész testnek

Kenko MaxKép·                Tökéletesen rásimul a bőrre

·                EQL Mágneses Technológia

·                Hosszú hullámú infravörös technológia

Ellazulás és feszültségoldás modern technológiákkal - ott, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá!

A Kenko Relax tapaszok kényelmesen illeszkednek bármely testrészre, ezért kiválóan alkalmasak arra, hogy a mágnesek hatását a nehezen elérhető helyeken is érezhesse. Egyenletes (EQL) Mágneses és Hosszú hullámú infravörös technológia.

A nagy kör alakú Kenko Max tapasz nyugtat és ellazít.

 

Enyhülés a fáradt nyaknak

Elastomag® NyakpántKép

·                Légáteresztő, egyenletes melegséget nyújt ·                Fejlett mágneses technológia ·                Rugalmas és nyúlékony. A rugalmas és nyúlékony Elastomag® nyakpánt mágneses technológiával kényelmes és igazán kellemes viselet, mely megnyugtatja és ellazítja a fáradt nyakat és hátat.

A pánt teljes felülete egy egyenletes
mágneses mezőt hoz létre, a hosszú hullámú infravörös technológia pedig lélegző, természetes meleget és komfortérzetet biztosít.

MÉRET

SZÉLESSÉG

HOSSZ

KÖZEPES

27 cm

41 cm

NAGY

30 cm

48 cm 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

7464 Ráksi , Rákóczi u.1

(Bödő Zoltánné, 2015.05.17 11:43)

biaxial bady energiser készülékkel rendelkezem ,de sajnos már több éve elromlott és nem tudom ,hol lehetne megjavíttatni ,vagy esetleg egy új készülékre cserélni . Válaszát előre is köszönöm

Re: 7464 Ráksi , Rákóczi u.1

(Szentmiklósi Attiláné Ági, 2015.05.21 00:05)

Kedves Bödő Zoltánné !
kérem a következő email címre küldje a saját email címét : egeszsegstar@gmail.com

Re: 7464 Ráksi , Rákóczi u.1

(Szentmiklósi Attiláné Ági, 2015.05.21 00:03)

Kedves Bödő Zoltánné !
Sajnálom, hogy nem tudja használni a készüléket. Kérem írja meg legyen szíves az email címét és megírom, hogy hova kellene elküldenie a javításhoz. Valószínüleg meg tudják javítani, de ha esetleg mégsem akkor megírom a beszerzési lehetőséget.
Üdvözlettel: Admin

tamara.mo@hotmail.com

(Moursi Tamara, 2010.03.22 09:45)

Jó napot kivánok!
Èrdekelne a Biaxial PowerMag és a MagCreator. Mennyibe kerülnek és hol lehet megvásárolni?Üdv:
Moursi Tamara

n.katai.edit@citromail.hu

(Nagyné Kátai Edit, 2009.12.09 13:29)

Szeretém megvásárolni MagCreator nevű terméket mennyí az ára és hol vehető át?

 

 

ProfilképElérhetőség

Szentmiklósi Attiláné Ági

4400 Nyíregyháza

0636703271313

egeszsegstar@gmail.com