Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÚJDONSÁGOK Kolcov lapok, "Csodatoll"

Kolcov energia lapok az állapotod javítására.

Katt ide;

http://www.egeszsegstar.com/ujdonsagok_102/kolcov_energia_lapok_kfsz__328

A Következő előadásororszul van ugyan, de ha elolvastad az ismertetőt akkor már sok mindent érteni fogsz.

A következő érdekes eszköz ;

Nullponti Energia „Csodatoll”

kez-a-tollal.jpg

 

Úgy néz ki mint egy hétköznapi toll, de sokkal több annál!  Írni úgyan nem lehet vele, de ha rámutatunk egy pontra és körözünk valamelyik testrész felett, vagy használjuk a többi technikát, Ön létrehoz egy új „energetikai aláírást” azon a testrészen, amelyik nem működik tökéletesen.

Minden az univerzumban egy élő energia. A kövek csupán egy kicsivel lassabban rezegnek mint a fák vagy az emberi test. Az Ön testében minden sejt egy bizonyos frekvencián rezeg. Egy egészséges test rezgése általában 70-90 millivolt között mozog. Más szavakkal az Ön teste elektromos áramot termel. Az Ön testének életerejét kirlián fotózással lehet megmérni

A Csodatoll egy tudományos eszköz, ami több mint 1800 hasznos és speciális energia mintára lett bekalibrálva. A Biometrikus Frekvencia Infúziós Technológia (B.F.I.T.) segítségével képesek voltak a kutatók tartósan „beletölteni” a Csodatollba olyan jótékony frekvenciákat, rezgéseket, amelyek átprogramozhatják a testet, hogy megtisztítsa és kijavítsa magát és harmonizálja a rezgést.

Gondoljon csak a zenészek körében használt hangvillára! Ha megüti az egyiket, majd mellé teszi a másik hangvillát, akkor az utóbbi is pont olyan hangot fog kiadni mint az első.

Csodatoll tartalmaz piezoelektromos és infravörös sugárzást kibocsájtó köveket, ásványokat és kristályokat egyéb összetevők mellett.

Ezeknek a köveknek a kombinációja nullponti energiát és skaláris energiát bocsájt ki, amit a B.F.I.T. eljárással viszünk fel a tollban található anyagokra. Ezek az energiák harmonizáló, egészségmegőrző valamint a test öngyógyító folyamatait elősegítő tulajdonsággal rendelkeznek.

 2. Eltávolítja a torzulásokat a bio-energetikai mezőben.

3. Emlékezteti a sejteket honnan származnak, és elősegíti a szervezet saját  öngyógyítását

4. Energizálja az élelmiszereket és italokat, amelyek ezután növelik a potenciát az ásványi anyagokban és vitaminokban.

5.. Egyensúlyba hozza és energizálja a testünkben található bármilyen egyensúlytalanságot.

 6. Segít eltávolítani fájdalmat, kellemetlen balesetek után is (pl: horzsolások), orrjárat elzáródása, fülzúgás, íngyulladás, reumás ízületi gyulladás és gyakorlatilag bármilyenmás fájdalomcsillapításra lehet használni.

7. Energizálhatjuk a saját környezetünket, valamint a virágainkat, kedvenc háziállatunkat

 Saját magunkon az akadálymentesítést az ujjvégeknél kezdhetjük úgy, hogy az

ujjbegyünkhöz érintjük a pálcát, elforgatjuk az óramutató járásával megegyezően 3-szor,
majd az újjaktól – lendületből - kifelé toljuk hogy felszabadítsuk a "dugulást" az energia
áramlás területén.

 

 Első kérdések:

1. Hol fáj?
2. Hogy kezdődött?
3. Milyen hosszú ideje tart a fájdalom?

 

Általában, hosszabb ideje fennálló és mélyebb (nem felületi) fájdalmaknál a Csodatollat tovább kell használni, hogy a probléma enyhüljön vagy elmúljon, de néha az eredmény nagyon gyors is lehet. Sérülések esetén is segítséget nyújthat, de nem feltétlenül múlik el egyből a sérülés, bár rendszerint gyorsabbá válhat a szervezet öngyógyulása. A krónikus fájdalmak is jellemzően jól reagálnak de ehhez arra van szükség, hogy napokon vagy heteken át használjuk a Csodatollat a legjobb eredmény elérése érdekében. Ha a fájdalom a testben vándorolna, akkor kövessük a Csodatollal és alkalmazzuk az alábbi technikák egyikét.

A mélyebb (nem felületi) fájdalmak esetében szükség lehet különböző technikák alkalmazására. (Lásd lejjebb.)

Következő lépésben, használjuk a Csodatollat!

Technikák:

Satírozó mozdulatok: Ez az egyszerű oda-vissza mozgásos technika változó irányokban. Fel és le 10 másodpercig majd pedig oda-vissza vízszintesen 10 másodpercig és így tovább váltogatva. Ez jellemzően a duzzanatokat fellazítja és lehetővé teszi a méreganyagok távozását. Minden esetben körkörös mozgással fejezzük be a műveletet.

Körkörös mozdulatok: Egyszerűen az óramutató járásának megfelelő irányban körözzünk a Csodatollat tartó kezünkkel. Tartsuk a Csodatoll hegyét kb.2 centire a bőr felülettől. Három-négy körözés másodpercenként általában a legtöbb ember számára megfelelő rezgést (frekvenciát) jelent. Idősebb embereknél a tapasztalat azt mutatja, hogy hasznosabb lehet ha másodpercenként 1-2 kört csinálunk, mert az ő energiáik rendszerint gyengébbek. Az idősebb emberek lassabban reagálhatnak, mert az ő testükben több a felhalmozódott méreganyag.

Szurkálásszerű mozdulatok: Ez a bőrfelülethez közelítő és attól eltávolodó mozdulat, ami azt jelenti hogy a bőrtől 1-2 centiről indulunk és kb. 10 centinél állunk meg. Ez egy olyan energia hullámot hoz létre, ami mélyen behatol a testbe. Ez a szurkálásszerű mozdulat jó hatással lehet a mélyebb (nem felületi) fájdalmak esetében és van egy fiatalító hatása a szövetekre.

Körkörös és szurkáló mozdulatok:

A körkörös és a szurkáló technika kombinációja: rendszerint 3-4 körkörös mozdulat után 1-2 szurkáló mozdulat következik. Ez nagyon hatásos fejfájás és ízületi fájdalmak esetén. A mélyebb (nem felületi) fájdalmak esetében a tapasztalatok szerint ez jól bevált módszer.

Érintéses technika: Főleg azoknál az embereknél hatásos technika, akik irodaépületekben dolgoznak, sokat használnak mobil telefont és sok káros elektromágneses sugárzásnak (elektroszmog) vannak kitéve. / Lásd a honlap elektroszmog menüpontját ! /

Finoman érintgessük a bőr felületét a fájdalmas területnél a Csodatoll hegyével, ami gyakran beindíthat kedvező folyamatokat a szervezetben.

 Gyakran igyanak olyan vizet, amit előzőleg a Csodatollal pár percig kevergettek, vagy felette köröztek. Ez is felgyorsíthatja a kedvező folyamatokat, mivel a víz molekulái képesek átvenni a Csodatoll jótékony frekvenciáit.

Ecseteléses technika: Használjuk a Csodatoll oldalát, hogy finom ecsetelő mozdulatokat végezzünk a bőr felületén. Ez kiváló a bőrkiütésekre, zúzódásokra, ezen felül fiatalítja és erősíti a bőrszöveteket.

Görgetős technika: Használjuk a Csodatoll oldalát és finoman görgessük az arcunk olyan területein, ahol megjelennek az öregedés jelei. Ez képes a bőrt megfiatalítani és az oxigén ellátottságot fokozni, ami csökkentheti a vékonyabb és a erőteljesebb ráncokat.

 

Érdeklődés és rendelés : 0036-70 -327-1313

 

 

2.rész

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Szentmiklósi Attiláné Ági

4400 Nyíregyháza

0636703271313

egeszsegstar@gmail.com