Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jótékonysági koncert a Bárczi Gusztáv kisegítő iskolában 2013. november 04.

 Sérült, hátrányos helyzetű gyerekeknek adott Bagdi Bella ingyenes koncertet a nyíregyházi kisegítő iskolában az esti koncert előtt délután 14.00 tól.

A  fantasztikus hangulatról a gyerekekről készült fotó árulkodik.

Minden gyerek kapott egy reklámszatyorban elhelyezett ajándék csomagot

ajandekok-008.jpg

 

amit nagy tisztelettel köszönünk azoknak, akik segítettek ebben; 

A reklámtáskát a nyíregyházi MONDI Bags Hungaria Kft. től kaptuk ingyen, hogy át tudjuk adni valamiben az ajándékot. Hálás köszönetünk Dr.Gábor György ügyvezető igazgatónak és Baksa Ferenc osztályvezetőnek a közreműködésért!

A reklámszatyorra a nyomóformát a Nypa Flexo Kft. készítette szponzori felajánlással, hálás köszönetünk; Miklóssy István tulajdonos ügyvezetőnek és munkatársainak!

A feliratot az ARLE Kft. nyomtatta a reklámszatyorra amit személyesen Horváth László ügyvezető tulajdonosnak, feleségének és munkatársainak köszönünk meg.

A mikrohullám lemezből készített  persely házikókat a Dunapack Kft. nek köszönhetjük; személyesen Varjú Gabriella közreműködésének és az ILNA Kft. nek akik legyártották.

A jegyzettömböket, amikre a gyerekek firkálhatnak, rajzolhatnak; az IMI Pritnt nyomdának személyesen Nagyné Szászfalvi Matildnak és férjének; Nagy Imrének akik még a jegyek nyomtatását is szponzori felajánlással elkészítették kollegájuk; Szőke Ottó közreműködésével.

A léggömbökért, puzle radír gumikért, a perselyre rakott matricákért fizetnünk kelett amihez kaptunk támogatást szeretet teljes magánemberektől ; 

Sztanek Lászlótól és feleségétől, Bagaméryné Judittól, Bodnár katalintól, Vinnainé Jolikától, Kovácsné Ilku Tündétől, Magera Klárától akiknek őszinte köszönetet mondok most is önzetlen  segítségükért! 

Az ő segítségük hozzájárult még az esti koncerten történt sorsolás lehetősőgéhez is.

 Köszönet Tarczy Gyula urnak a reklámhoz nyújtott segítségért és hogy a Városi Televíózión keresztül is értesülhettek a megye lakói erről az eseményről!

 

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Szentmiklósi Attiláné Ági

4400 Nyíregyháza

0636703271313

egeszsegstar@gmail.com